De winterwekker

Consumenten zijn meer en meer op zoek naar producten die het leven thuis aangenamer en makkelijker maken. Door de vele en hevige sneeuwval zijn vele mensen of te laat of zelfs niet op hun werk gekomen.

 de Winter Wake-Up 

Reclamebureau Boondoggle heeft geanticipeerd op de strenge winter van afgelopen jaar, door het ontwikkelen van de Winter Wake Up applicatie. Boondoggle heeft dus een app ontwikkeld om in de winter ook plezierig en op tijd de dag te starten. Deze app werkt net zoals een normale wekker, je stelt de tijd in hoe laat je op moet om op tijd op je werk te zijn. Vervolgens voer je ook een tijd in hoe laat je op zou moeten staan wanneer het gevroren heeft of wanneer het gesneeuwd heeft.

Deze applicatie ‘verzamelt’ bekijkt gedurende de nacht de weergegevens van de omgeving waarin jij woont. Op deze manier beslist de app of je eerder wakker moet worden, hoeveel eerder heb je zelf ingesteld en dus zelf bepaald. Hij bevat ook een functie waarbij de wekker helemaal niet gaat, dat is wanneer de weeromstandigheden zo heftig zijn dat het onverantwoord is om de weg op te gaan.

Dit product valt me op omdat ze inspelen of de weersverandering van afgelopen jaren. Hiermee proberen ze te voorkomen dat hun medewerkers te laat aanwezig zijn op het werk en daarnaast is dit toegankelijk voor iedereen. Het inspireert me omdat er diverse soorten wekker applicaties zijn, maar een wekker die het weer in de gaten houdt en ervoor zorgt dat je eerder gewerkt wordt bij bepaalde omstandigheden nog niet. Deze applicatie zou met de weersverandering komend jaar potentie hebben om populair te worden. Vooral als de winters nog strenger worden kan deze wekker een hulpmiddel zijn voor werkend Nederland, maar juist ook wereldwijd, om op tijd te komen.

De geraadpleegde bronnen:

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Experience Economie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s