Tapas voor onderweg

Eat & Travel is een concept waarbij gekeken is naar de haast van de mensen. Werkende mensen hebben steeds minder tijd om even hun rust te pakken om te koken en eten meer en meer onderweg. Daarbij wordt veelal naar de ongezonde snack gegrepen, hier speelt Zoe Piper met Eat & Travel (E&T) op in. Deze hartige snack is dus ontworpen naar aanleiding van het gebrek aan de gezonde snack. Begrippen die centraal staan voor de snacks van E&T zijn dan ook gezondheid en duurzaamheid.

Verpakking

E&T trok mijn interesse, omdat het een snelle hap is die ideaal is voor mensen die veel reizen, maar die toch gezond is. Daarnaast is niet alleen nagedacht over de snack zelf, maar ook over de verpakking. Het voedsel wordt verpakt in kartonnen kokers, wat ze duurzaam maakt. Het voedsel ziet er hip en lekker uit en daarnaast ook nog gemakkelijk te eten in de auto, bijvoorbeeld de plantaardige lolly’s.

De plantaardige Lolly’s 

Gezondheid en duurzaamheid zijn en worden steeds voornamer in de samenleving. Tevens wordt gezond eten ook steeds belangrijker. De combinatie van gezond voedsel en een snack maakt dat het toekomst potentie heeft. Ook dat het een gemakkelijk en snel mee te nemen snack is zorgt ervoor dat hier behoefte naar is in de steeds sneller wordende wereld.

Bron: Dutch Design Week – Zoe Piper & http://www.zoepiper.com

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Urban Nomadity. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s