Snooze een ontbijt in Afrika

Ik slaap NOW! is een nieuwe applicatie (app.) van STOP AIDS NOW!. Door middel van deze app. kun je als je wat langer in bed wil blijven liggen tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een beter leven voor aidswezen. Het is een gratis te downloaden app. die functioneert als wekker voor iPhones en Android telefoons. Wanneer je deze wekker gebruikt en hij gaat af kan er op de snoozebutton gedrukt worden, vervolgens verschijnt er een sms waarmee je bij verzenden € 0,25 doneert aan STOP AIDS NOW!. Dit betekend dat je vervolgens nog tien minuten langer in bed kan blijven liggen en dubbel genieten. Door middel van jou sms draag je namelijk bij aan een ontbijt voor aidswezen.

Deze applicatie viel mij op, omdat ik zelf regelmatig snooze en daarbij niet stil sta bij de rest van de wereld, maar juist alleen maar denk nog even vijf minuten langer in bed liggen. Met behulp van deze app. snooze je niet alleen voor eigen gemak, maar je doet ook nog iets goed voor de wereld. Het is een eerlijk gevoel om op deze manier zelf langer te blijven liggen en een bijdragen te kunnen leveren aan de honger onder aidswezen. Ik vind het inspirerend om op deze manier niet alleen iets voor jezelf te doen, maar juist ook iets voor iemand die het harder kan gebruiken.

Applicaties als deze zijn goede manieren voor goede doelen om geld te genereren. Voor de toekomst denk ik dat zij dit soort acties meer en meer moeten doen om geld te kunnen genereren.

Bron: http://www.stopaidsnow.nl/steun_ons_artikel/ikslaapnow geraadpleegd op 1 november 2012

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Better World. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s