De eerste Twitter Jurk

de twitter jurk

De eerste twitter jurk, speciaal voor Nicole Scherzinger ontworpen, is een feit. De technologieën zijn niet meer te stoppen, deze technologieën zijn ook terug te vinden in de kleding. Deze twitter jurk is daar een voorbeeld van, met behulp van LED’s kunnen tweets weergegeven worden op de jurk die gedragen wordt. Dit is een voorbeeld waaraan te zien is dat technologie versmelt met de mode.

Deze jurk viel mij op omdat je op deze manier je digitale communicatie niet alleen aan je volgers kunt tonen, maar aan iedereen die je tegen komt. Het is tot op heden een vrij unieke manier om je tweets te delen met de hele wereld. Tevens geeft dit ook duidelijk weer dat met behulp van de technologie steeds meer kan en het ook geïmplementeerd wordt in onze kleding. De boven genoemde dingen vind ik hieraan inspirerend, maar ook omdat het nog nieuw is en ik benieuwd ben hoe deze technologie zich gaat ontwikkelen.

In de toekomst zal technologie en kleding meer en meer samen gaan. Of we ook daadwerkelijk allemaal met tweets op onze kleding gaan lopen denk ik niet, maar kleding en social media zal wel meer gaan samenwerken.

Bron tekst: Extend Limits, http://www.extendlimits.nl/index.php/nieuws/artikel/de_eerste_twitter_social_media_jurk#When:12:16:38Z  geraadpleegd op 13 november 2012

Bron Filmpje: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UqYz9hlPISM   geraadpleegd op 13 november 2012

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Social Web Continued. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s