Batterij op zonne-energie

 De super batterij

De super batterij is een concept wat is ontwikkeld mensen tot nadenken toe te zetten. Het is een uitbreidbare strip die opgeladen kan worden door de zon wanneer het uitgerold is. Dit kan door middel van de zonnecellen die aan de binnenkant van de batterij zitten en zichtbaar worden zodra je hem uitrolt. De grootte van de batterij kan zelf bepaald worden doordat de strip uitgebreid kan worden, de maten die gemaakt kunnen worden zijn AA, AAA en C-batterijen. Afhankelijk van de grootte van de batterij die je nodig hebt moeten ook de zonnecellen opgeladen worden.

 De super batterij

Deze batterij is nu nog niet vergenoeg ontwikkeld om al te gebruiken, maar in de toekomst wanneer de ontwikkelingen en technologieën het mogelijk maken zou dit wel eens realiteit kunnen zijn. Naar mijn mening gaan we steeds meer van dit soort groene oplossingen zien om onze apparatuur mee op te laden. Energie is namelijk in sommige gebieden op de wereld schaars en de energie die wij nu kennen wordt steeds schaarser, dit zou een andere manier zijn om onze apparatuur toch op te kunnen laden.

Bron: Yanko Design, designer Xiong Luyao http://www.yankodesign.com/2012/10/25/solar-and-customized-cell/, geraadpleegd op 21 november 2012

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s